Obrazovanje odraslih

Prehrambeno tehnološka škola Zagreb već dugi niz godina uz redovni srednjoškolski program organizira obrazovanje odraslih za sve zainteresirane polaznike.

Primjenom novih programa za stjecanje srednje stručne spreme prehrambenog tehničara pekara i mesara i prekvalifikacija u navedena zvanja, a koji su usklađeni s propisima na području obrazovanja odraslih, u novoj školskoj godini 2021./2022. podižemo ljestvicu više u kvaliteti i ishodima u stjecanju znanja.

Primjenom dopisno konzultativnog modela nastave broj sati neposrednog rada s polaznicima kroz skupne konzultacije sveden je na 10% što je idealno za one koji su zaposleni i žele u što kraćem roku steći prekvalifikaciju u željeno zvanje.

Kod nas su zvanje i znanje sinonimi, jer završetkom školovanja kod nas, polaznici su spremni za tržište rada, deficitarna zanimanja i zaposlenja kod vas.

Naši nastavnici se uz svoje visoko obrazovanje konstantno usavršavaju, educiraju se, te obogaćuju i osuvremenjuju svoj rad. Svim polaznicima osigurane su skripte iz svakog pojedinog predmeta, temeljene na literaturi koja se nalazi u udžbeničkom katalogu Ministarstva znanosti i obrazovanja. Što se tiče praktičnog dijela nastave, pekari i mesari nastavu realiziraju kod vanjskih suradnika, dok prehrambeni tehničari vježbe imaju u našim specijaliziranim laboratorijima.

Cijena se formira ovisno o upisanom broju polaznika i utvrđuje se odlukom Školskog odbora na početku školske godine. Cijena se kreće u rasponu od 6.000 – 9.000 kuna ovisno o odabranom zanimanju.

Prijavom polaznika, vaših zaposlenika, na natječaj za upis u program obrazovanja odraslih u našoj školi, podižete kvalitetu pružanja vlastitih usluga, dobivate izgrađene profile radnika i okrećete novu stranicu svog poslovanja velikim korakom naprijed.

S poštovanjem,

Voditelj obrazovanja odraslih
Džoni Marinčić, mag. ing 
 Ravnatelj
Josip Šestak, dipl. teolog