9. Zagrebački obrtnički sajam

Naša škola na devetom Zagrebačkom obrtničko sajmu

I ove godine na Zagrebačkom Velesajmu srednje strukovne škole i obrtnici predstavili su budućim srednjoškolcima mogućnosti školovanja u struci.

Naša škola predstavila se na 3 punkta: izložbeni prostor pekara,  mesara i info pult.

U pekarskom paviljonu sve u bijelom – budući pekari su u radnom ritmu pokazivali zavidne vještine te se, kao i uvijek, stvarala velika gužva ispred punkta u iščekivanju vrućih slanih i slatkih peciva dok su osmašice i osmaši otkrivali potencijale školovanja kod nas.

Mesari su u svom izložbenom prostoru kirurškom skoncentriranošću pripremali razne delicije koje su nestajale u sekundi, a učenice četverogodišnjih zanimanja su na info pultu vrlo vješto posjetiteljima računale indeks tjelesne mase – nakon ovakva dva radna dana u stanju su procijeniti Vaš stupanj uhranjenosti tek letimičnim pogledom!

Nadajte se slijedeće godine s druge strane paviljona pekara susresti učenike prvog razreda (nakon prakse u bijelom u slobodno vrijeme preferiraju crnu odjeću) koji su s maturanticama iz 4.A razreda pripremili promotivni video materijal prikazivan na punktu, a obilaskom sajma skupili su vrijedne ideje za daljnje promoviranje svog zanimanja.